Battleborn krijgt nieuwe Supercharge-modus

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Battleborn krijgt nieuwe Supercharge-modus

Battleborn heeft vandaag weer een nieuwe update gekregen in de vorm van een nieuwe multiplayer-modus. In Supercharged nemen twee teams van drie spelers het tegen elkaar op. De update is gratis en komt ook met nieuwe levels.

Uit het niets komt ontwikkelaar Gearbox met een nieuwe uitbreiding op de bestaande multiplayer-modi van de team-based shooter Battleborn. In de nieuwe update mogen spelers aan de slag met de Supercharge-modus. In deze modus moeten spelers opnieuw hordes aan minions naar een eindpunt begeleiden. Daarmee lijkt de modus erg op de Meltdown-modus uit de game, maar deze keer met een twist. De twee teams van drie spelers strijden namelijk ook om een controlepunt, waarbij de minions van het team dat dit punt in handen heeft, een flinke boost krijgen.

Naast de nieuwe modus krijgt de game ook drie nieuwe levels, speciaal voor deze modus gemaakt. Ziggurat, Permafrost en Horizon zijn de drie nieuwe gebieden die gratis te betreden zijn met de update. Ook zitten er nieuwe uitdagingen in de game die weer samenhangen met de levels en Supercharge-modus.