Battle Royale komt naar Red Dead Online

archief
Jordy Verlé op 20 januari 2020
Battle Royale komt naar Red Dead Online

In november 2018 doken er geruchten op dat Red Dead Online ook een Battle Royale gamemodus zou ontvangen. Daarover werd nooit specifiek gecommuniceerd door Rockstar, maar het leek geen onlogische zet volgens tal van spelers. Die geruchten blijken te kloppen aangezien men vandaag de gamemodus Gun Rush heeft toegevoegd. 

Rockstar Games heeft Red Dead Online voorzien van een nieuwe update. Deze voegt de gamemodus Gun Rush toe, een modus waarin je als speler de laatste overlever tracht te worden. Opnieuw worden spelers zonder wapens en ammunitie geplaatst in een speelbaar gebied dat langzaam kleiner wordt. Je kan deze modus zowel in team alsook alleen spelen.

Bovenop deze aankondiging heeft men ook meegedeeld dat er in de nabije toekomst nog een update aan zit te komen. Deze voegt enkele nieuwigheden toe aan Red Dead Redemption’s online component. Men beloofde ook om deze door het jaar heen regelmatig te voorzien van updates en extra zaken toe te voegen. Men wist ook te melden dat Red Dead Online nog zeker enkele maanden in de bètafase zal blijven om de speler van de best mogelijke ervaring te voorzien.

Spelers die Gun Rush nog niet tussen de mogelijke gamemodus terugvinden, moeten nog even geduld hebben. De update wordt sowieso vandaag uitgerold.