Battle royale-game Fear the Wolves komt in februari

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Battle royale-game Fear the Wolves komt in februari

We hadden Fear the Wolves al op onze radar sinds de game in early access is en nu hebben we een releasedatum gekregen voor de battle royale-game. Vostok Games gaat de game in februari een volledige release geven.

Vostok Games brengt op 6 februari Fear the Wolves uit. Het is een battle royale-game, zoals er de afgelopen jaren wel meer van zijn uitgebracht. De lancering gaat gepaard met een update.

Zo komt er onder andere een nieuw ‘artifact’-systeem en komt er ook een nieuwe vijand genaamd ‘Wolf Matriarch’.Verder komen er verschillende nieuwe items en kun je een wolf aan je zijde laten vechten. Ook is er een item waarmee je een legale wall hack kunt uitvoeren, want het item stelt je in staat door muren heen te kijken.

Fear the Wolves staat dus gepland voor een release op 6 februari, maar Vostok Games heeft aangegeven misschien voor een ‘soft launch’ te gaan. Dat betekent dat de game iets eerder dan gepland gelanceerd wordt, zodat eventuele problemen nog opgelost kunnen worden voor de officiële release op 6 februari.  Vanaf de releasedatum is de game ook een week gratis te spelen en kun je de game met korting aanschaffen.