Battle royale-game Fear the Wolves aangekondigd

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Battle royale-game Fear the Wolves aangekondigd

Vandaag hebben Vostok Games en Focus Home Interactive tijdens Le What’s Next de Focus de gloednieuwe battle royale-game Fear the Wolves aangekondigd.

Het lijkt de laatste tijd battle royale-games te regenen. De ene na de andere ontwikkelaar wilt meeliften op het succes van onder andere PUBG en Fortnite. Op zich niks mis mee, zolang de game maar kwalitatief goed is. Tijdens het jaarlijkse Franse evenement Le What’s Next de Focus hebben de twee ontwikkelaars Fear the Wolves aangekondigd.

In deze game worden spelers individueel of in een groep gedropt in een radioactieve wereld. Op de site van Focus Home Interactive wordt genoemd dat het hierbij gaat om Chernobyl. Om als nummer één te eindigen moeten spelers naast het verslaan van vijanden ook de omgevingen en een dynamisch weersysteem trotseren.

Binnenkort gaat er meer informatie volgen. Wel is bekend dat de game dit jaar nog moet verschijnen voor pc, Xbox One en PlayStation 4 en dat de game eerst als early access-titel voor pc gaat verschijnen.