Batman: The Telltale Series fysiek verkrijgbaar in september

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Batman: The Telltale Series fysiek verkrijgbaar in september

De studio Telltale Games staat bekend om episodische games en het nieuwste project gaat over The Dark Knight. In augustus zal de eerste episode alleen digitaal verschijnen, maar wil je toch liever een ouderwets schijfje hebben dan kan je vanaf 16 september het volledige seizoen van Batman: The Telltale Series in de winkels kopen.

Telltale maakt dit vandaag bekend in een blog en het is een opvallende beslissing. Normaal verschijnen de games van Telltale pas fysiek in de winkel als alle afleveringen uit zijn gekomen, maar voor Batman: The Telltale Series is er nu de mogelijkheid om de Season Pass Disc aan te schaffen. Dit is de tweede keer dat dit gebeurd, want ook voor Minecraft: Story Mode is een Season Pass Disc uitgekomen. Voor drie tientjes heb je een schijfje die alleen de eerste aflevering bevat. De overige vier episodes die later zullen uitkomen zijn zonder extra kosten te downloaden.

Hecht je verder geen waarde aan een hoesje en een schijfje dan ben je goedkoper uit om alles digitaal aan te schaffen, want een digitale season pass heeft een prijskaartje van 25 euro. Batman: The Telltale Series komt in augustus uit voor de volgende platformen: Android, iOS, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en pc.