Batman: Return to Arkham voor onbepaalde tijd uitgesteld

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Batman: Return to Arkham voor onbepaalde tijd uitgesteld

Batman: Return to Arkham zal niet meer op de geplande releasedatum van 29 juli verschijnen. De game is voor onbepaalde tijd uitgesteld omdat het team meer tijd nodig zou hebben. Dit maakte Warner Bros. bekend.

De remastered versies van zowel Batman: Arkham Asylum als Arkham City zijn nu voor onbepaalde tijd uitgesteld. Volgens uitgever Warner Bros. heeft het team van Virtuous Games meer tijd nodig, zo geeft Steve Grayson, vertegenwoordiger van Warner Bros., aan op het officiële forum van de serie:

Na de progressie van het project te hebben bekeken, heeft het team bij WB Games besloten om de release van Batman: Return to Arkham uit te stellen. Dit om het team bij Virtuous Games meer tijd te geven om een gepolijste Batman-ervaring te leveren.

We hebben nog geen nieuwe releasedatum, maar zullen deze direct communiceren wanneer we er zeker van zijn dat de game er klaar voor is.

We weten dat dit teleurstellend nieuws is, maar we zien dat de extra tijd het team de ruimte geeft om de beste ervaring voor de fans af te leveren.

Batman: Return to Arkham werd in mei officieel aangekondigd na verschillende lekken en zal zowel Batman: Arkham Asylum als Batman: Arkham City bevatten. De game zal opgepoetste graphics, verbeterde modellen, verlichting, omgevingen en effecten hebben en alle verschenen DLC bevatten.