Batman: Return to Arkham schuift door naar november

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Batman: Return to Arkham schuift door naar november

Batman: Return to Arkham, de remaster-collectie van de eerste twee Arkham-games, schuift volgens bronnen door naar november. De releasedatum van de game verdween recent en kreeg geen nieuwe releasedatum van uitgever Warner Bros. Interactive.

Eurogamer meldt op basis van verschillende bronnen dat de remasters van Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City pas op zijn vroegste in november in de winkels zullen liggen. Volgens de bronnen zou het probleem liggen in de frame rates van de twee remasters, welke in ontwikkeling zijn bij het Chinese Virtuous Games. Deze zouden onder de maat zijn, iets wat Rocksteady en Warner Bros. niet nog een keer op hun geweten willen hebben na de rampzalige pc-release van Batman: Arkham Knight.

Batman: Return to Arkham werd na vele lekken in mei officieel onthuld. Eerder deze maand verdween de releasedatum voor eind juli plots van de game, met het bericht dat de Chinese studio meer tijd nodig zou hebben voor de ontwikkeling. Mochten de bronnen van Eurogamer het nu bij het juiste eind hebben, dan zal het nog wel even duren voordat de collectie in de winkels ligt.