Batman: Return to Arkham Collection duikt weer op

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Batman: Return to Arkham Collection duikt weer op

Wederom is er vandaag op een website informatie verschenen over de Batman: Return to Arkham Collection. Deze verzameling remakes met alle DLC is al eens eerder opgedoken op het internet, maar deze keer staat het op de website van een Italiaanse gamestore.

Het is niet de eerste keer dat er nieuws is over deze remake, want in maart doken de eerste geruchten al op. Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City, met alle uitgekomen DLC, zullen een likje verf krijgen als de Return to Arkham Collection echt waar blijkt te zijn. De geruchten komen vooral uit Italië. Zo heeft IGN Italië als eerste melding over deze Collection gedaan en is de game ook verschenen op de Italiaanse website van GameStop.

Het is overigens niet de eerste HD-collectie waar al tijden hardnekkige geruchten over zijn. Zo is al een aantal keer een Bioshock Collection opgedoken op verschillende websites. Het lijkt in beide gevallen een kwestie van tijd tot de officiële onthulling en die kunnen we misschien verwachten op de E3 volgende maand.