Batman: Arkham VR zal ongeveer 2,5 uur duren

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Batman: Arkham VR zal ongeveer 2,5 uur duren

De aankomende VR-ervaring rondom de Dark Knight, Batman: Arkham VR, zal ongeveer 2,5 uur aan content bevatten. Dit blijkt uit een gesprek met Dax Ginn, brand marketing producer bij Rocksteady Studios.

In gesprek met de website Press Start geeft Ginn aan dat de complete ervaring in Batman: Arkham VR zo’n 2,5 uur in beslag zal nemen. Iets wat in lijn ligt met eerdere statements van Rocksteady, die de game altijd heeft gepromoot als ervaring en niet als volwaardige game:

Het kernverhaal duurt ongeveer 60 minuten in lengte. Daarnaast kan er ook nog extra content worden ontgrendeld die nog eens 90 minuten extra gameplay daarbovenop bezorgen. Er zijn dus meer dan genoeg redenen om de game meerdere keren te spelen om te zorgen dat je alles ziet van wat er in zit.

Hoewel Rocksteady eerder al had aangegeven dat spelers niet tientallen uren van de game hoefden te verwachten, was de precieze lengte tot nu toe een raadsel. Daar lijkt nu in ieder geval antwoord op te zijn. Batman: Arkham VR zal op 13 oktober in de digitale winkels liggen met de release van de PlayStation VR. De game zal in ieder geval tot maart 2017 exclusief zijn voor de PlayStation-headset.