Batman: Arkham Knight’s pc-versie komt eind oktober

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Batman: Arkham Knight’s pc-versie komt eind oktober

Vlak na de release werd de pc-versie van Batman: Arkham Knight vanwege vele problemen met de titel alweer uit de winkels gehaald. Uitgever Warner Bros heeft aangekondigd dat de pc-versie eind oktober weer verkrijgbaar zal zijn.

De release van Batman: Arkham Knight kende veel problemen rondom de pc-versie. Het is dan ook niet raar dat uitgever Warner Bros. besloot de game na een paar dagen weer uit de winkel te halen. Het werd bekend dat de ontwikkelaar vooral tijd had besteed aan de consoleversies van de game en dat maar een klein team werkte aan de port voor de pc. Om die reden is er te weinig aandacht en tijd besteed aan de pc-game, die dat wel nodig bleek te hebben.

De afgelopen maanden is het team druk geweest spelers toch de pc-game te bieden die ze beloofd heeft. Warner Bros. maakte op Steam bekend dat er een einde komt aan het wachten. Vanaf eind oktober zal de pc-versie van Arkham Knight weer in de winkel verkrijgbaar zijn en dan zal hij ook zijn plekje op Steam weer innemen. Warner Bros gaf de volgende verklaring:

“We verwachten dat de updates voor de game eind oktober klaar zijn. Dan wordt de pc-versie opnieuw beschikbaar voor verkoop. In aanvulling zal er ondersteuning zijn voor de DLC die al voor de consoles is uitgebracht”.

Eind oktober zullen pc-gamers dus aan de slag kunnen met een, hopelijk, volledig werkende versie van Batman: Arkham Knight.