Batman: Arkham Knight heeft een releasedate

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Batman: Arkham Knight heeft een releasedate

Er is goed nieuws voor de Bat-fans onder ons. Rocksteady’s sluitstuk van de Arkham-serie zal op 2 juni 2015 verschijnen.­­­­ Naast de releasedatum zijn ook de Collector’s Editions aangekondigd, die bij de fans zeker in de aard zullen vallen. Wie wil nou niet een model van de Batmobile uit de game?

Batman_Collec

De normale versie met alleen de game zal uiteraard beschikbaar zijn, maar daarnaast komen er ook twee verschillende Collector’s Editions. Batman: Arkham Knight Limited Edition bestaat uit de game, een boek met concept art, een steelcase,  een gelimiteerde versie van de Arkham Knight comic book, drie skins voor de game en een statue van Batman. Deze versie zal beschikbaar zijn voor de PC voor 99,99 euro en voor de consoles voor 119,00 euro.

En dan is er de ietsjes luxere versie: Batman Arkham Knight Batmobile Edition. Deze versie zal alleen voor de consoles beschikbaar zijn, bevat alles wat de Limited Edition heeft plus een transformeerbare statue van de Batmobile uit de game. Deze versie valt dan ook ietsjes duurder uit: 199,99 euro welteverstaan.

Batman: Arkham Knight werd dit jaar aangekondigd met een tijdelijke releasedatum van 2014. Men zette al gelijk vraagtekens of de game dit jaar nog kon uitkomen. De game werd doorgeschoven naar 2015 en volgens de Xbox site naar februari. Het hoge woord is er nu uit door Rocksteady zelf.