Bandai Namco laat merknaam Slashy Souls vastleggen

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Bandai Namco laat merknaam Slashy Souls vastleggen

De Amerikaanse afdeling van uitgever Bandai Namco heeft de merknaam Slashy Souls laten vastleggen, gebleken uit documenten van het United States Patent and Trademark Office. Wat Bandai Namco met deze merknaam van plan is, dat is alleen nog niet helemaal duidelijk.

Nu is de uitgever niet geheel onbekend met merknamen waar het woord souls in verwerkt is, gezien een van hun bekendste gameseries van de afgelopen tijd, Dark Souls, een van de games is die het woord ook bevat. Gezien het derde deel van deze serie intussen in de maak is, beginnen de speculaties alweer te komen, waarbij sommigen al denken dat het iets met deze game te maken gaat hebben.

Gezien de categorie waarin de merknaam geregistreerd is vrij ruim is, blijkt wel dat het zou moeten gaan om gaming software voor computers, consoles of mobiele apparaten. Dat betekent daarentegen wel dat het nog van alles zou kunnen zijn; een spin-off van Dark Souls, een companion app of een mobiele game.

Het zou ook zomaar eens het geval kunnen zijn dat het totaal niks met Dark Souls te maken heeft, gezien Bandai Namco meer projecten op het conto heeft staan met de het woord souls erin, zoals Titan Souls, Wayward Souls, en Dungeon Souls, om er maar een paar te noemen.

Wat Slashy Souls uiteindelijk moet gaan worden, daar kunnen we alleen maar achter komen door geduldig te zijn en te wachten op een reactie uit de hoek van Bandai Namco, gezien de uitgever nog niet heeft gereageerd op dit nieuws.