Bandai Namco komt met Little Witch Academia: Chamber of Time

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Bandai Namco komt met Little Witch Academia: Chamber of Time

Sinds eind juni kunnen mensen met een Neflix-account al genieten van de anime-serie Little Witch Academia. Bandai Namco heeft nu aangekondigd te werken aan een game met de kleine heks in de hoofdrol. Het wordt een actie-RPG met de titel Little Witch Academia: Chamber of Time.

Bandai Namco kondigde Little Witch Academia: Chamber of Time aan tijdens de Anime Expo 2017. De game belooft een actievolle beat ‘m up JRPG te worden met een origineel verhaal. De gebeurtenissen uit de game spelen zich parallel aan de gebeurtenissen van de serie af. Bovendien komen er personages uit de serie in de game voor.

Little Witch Academia is begonnen als korte film. Het verhaal draait om de jonge heks Atsuko “Akko” Kagari en haar heksenopleiding aan de Luna Nova Magical Academy. Na een tweede korte film volgde er een Netflix-serie en nu dus een videogame. De game wordt ontwikkeld voor de PlayStation 4 en verschijnt in Japan op 30 november. Een Engelstalige versie is ook in de maak; die staat gepland voor begin 2018.