Avalanche Studios heeft verrassingen in petto

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Avalanche Studios heeft verrassingen in petto

Avalanche Studios, bekend van de Just Cause-serie en de aankomende Mad Max-game heeft het ontwikkelingsteam uitgebreid en claimt dit jaar met “meerdere verrassingen” aan te komen. Eén daarvan lijkt Just Cause 3 te worden.

Avalanche Studios is zo’n studio die ondanks de toffe games die het uitbrengt, nooit de erkenning lijkt te krijgen die het verdiend. Daar lijkt verandering in te komen met de aankomende Mad Max-videogame die voor 2015 gepland staat. Dat lijkt echter niet de enige game die men momenteel in ontwikkeling heeft. Avalanche Studios heeft onlangs hun studio in Stockholm uitgebreid net als hun in New York gevestigde kantoren. Als je denkt dat dit is zodat er meer gemaakt kan worden zit je er niet ver langs.

Volgens Avalanche zelf zal 2015 “het grootste jaar voor Avalanche tot nu toe worden. Dankzij de release van Mad Max en meerdere verrassingen die gepland staan voor dat jaar”. Meerdere verrassingen; meervoud dus. Just Cause 3 lijkt de meest logische keuze. Geruchten voor een vervolg op Just Cause 2 gonzen al sinds 2011, maar er is nog niks concreets gehoord of gezien. De echte vraag is dat als er meerdere projecten in ontwikkeling zijn, welke we kunnen verwachten náást Just Cause  3.