Avalanche gaat werken aan patch voor Just Cause 3

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Avalanche gaat werken aan patch voor Just Cause 3

Just Cause 3 is een paar dagen uit en wereldwijd zijn mensen naar hartenlust dingen op aan het blazen. Helaas niet constant, want de game kent een aantal storende bugs. Avalanche Studios is ermee bezig, maar heeft niet direct een oplossing.

In de Just Cause-serie draait het voornamelijk om lol hebben en de boel niet zo serieus nemen. Dat gaat echter moeilijk als de game bugs kent die het spelen hinderen en in sommige gevallen onmogelijk maakt. Avalanche Studios is op de hoogte van de problemen, maar is nog niet direct bezig met het maken van een patch. De studio wil eerst meer informatie vergaren over wat de problemen specifiek veroorzaakt voordat ze iets gaan ondernemen.

We weten dat sommigen van jullie problemen ondervinden. We zijn op zoek naar een oplossing en vastberaden iedereen te helpen. Het is nu twee dagen sinds de release van de game en er komt een gigantische lading data binnen. We hebben meer tijd nodig om een aantal van de problemen na te lopen zodat we er een goede patch voor kunnen maken.

Avalanche Studios vraagt spelers om hun problemen te rapporteren bij de Square Enix helpdesk. Het bedrijf hoopt iedereen zo snel mogelijk uit de brand te helpen zodat “iedereen weer glimlacht tijdens het spelen”. Dus mocht je tijdens het spelen problemen hebben ondervonden: Avalanche Studios is ermee bezig.