Attack on Titan krijgt uitgediept verhaal

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Attack on Titan krijgt uitgediept verhaal

Attack on Titan komt dit jaar naar de PlayStation-consoles en zal een rijker verhaal kennen. De geestelijk vader van Attack on Titan, Hajime Isayama, zal speciaal voor de game het verhaal en sommige personages uitdiepen.

De grootste hit van de afgelopen jaren in de manga-wereld is zonder enige twijfel Attack on Titan (Shingeki no Kyojin). Het zal dan ook niemand verbazen dat er games uitkomen die gebaseerd zijn op de Japanse strip. Dynasty Warriors- en Hyrule Warriors-studio Omega Force is bezig met een game die dit jaar voor de PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita zal verschijnen. Interessant detail is dat bedenker van Attack on Titan aan het project meewerkt. Dankzij hem zullen er een aantal dingen uitgebreid worden, voornamelijk het verhaal en de personages.

Ondanks dat de personages in de game meer uitgediept worden (er zijn in totaal tien speelbare personages), zal de game volgens Omega Force de animatieserie, die weer gebaseerd is op de strip, op de voet volgen. Op die manier zullen mensen die niet bekend zijn met de serie niks missen. Tijdens de game wordt er meerdere malen van hoofdrolspeler gewisseld. De speler krijgt het personage te besturen wie op dat moment het meest logisch is voor het verhaal. Na het uitspelen van de game zullen alle missies speelbaar worden met alle personages.