Atlus en VanillaWare slaan handen ineen

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Atlus en VanillaWare slaan handen ineen

De makers van de populaire Persona-serie gaan samen met de makers van Dragon’s Crown en Odin Sphere werken aan een nieuw “HD”-project.  Een teaser-trailer is vandaag onthuld.

Atlus, de uitgever van Shin Megami Tensei en de subserie daarvan genaamd Persona, heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met de Japanse ontwikkelaar Vanillaware. Ze zullen samen een nieuwe game gaan maken waar momenteel de details schaars van zijn, maar waar iedereen meer van wil weten.

Van de trailer wordt je niet veel wijzer, behalve dat het er wordt gehint naar het gebruik van computerchips en dat het om een nieuw project gaat. Er wordt trots verkondigt dat het om een HD-project gaat. Is het misschien een HD-versie van een oude game van Atlus? Is het een volledig nieuwe game? We zullen moeten wachten tot september; de trailer geeft aan dat we dan meer informatie kunnen verwachten. Laat nu toevallig in september de Tokyo Game Show plaatsvinden. Die is van 17-20 september in het land van de rijzende zon.

Met Persona 5 aan de horizon voor PlayStation 3 (en 4), de crossover tussen Shin Megami Tensei en Fire Emblem, en nu dit, lijkt Atlus het drukker dan ooit tevoren te hebben.