Assassin’s Creed: Unity patch drie vandaag beschikbaar

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Assassin’s Creed: Unity patch drie vandaag beschikbaar

In de twee korte weken dat Assassin’s Creed Unity uit is, heeft het klachten geregend bij Ubisoft vanwege de talloze bugs en slechte prestaties die de game levert. Ubisoft staat echter niet stil: vandaag komt alweer de derde patch voor de PlayStation 4 uit in de hoop de boel op te knappen.

Er kan het één en ander gezegd worden over Assassin’s Creed: Unity. Het is absurd dat een grote game als deze zoveel problemen kende, maar aan de andere kant is het goed om te zien dat Ubisoft alles op alles zet om de vele problemen in de game op te lossen. Op de forums van Ubisoft staat dat de derde patch vanaf vandaag voor de PlayStation 4 beschikbaar is en dat de PC en Xbox One patch later deze week gaat uitkomen. Verder gaat de ontwikkelaar nog aan de slag met de framerate problemen.

Het lijkt erop dat de deadline van de laatste Assassin’s Creed te vroeg was gepland. Assassin’s Creed Unity kwam vol met bugs en problemen in de winkelschappen te liggen. Spelers zijn uiteraard boos, maar Ubisoft lijkt de zaak te kunnen temperen door regelmatig patches uit te brengen die de prestaties van de game verbeteren.