Assassin’s Creed Unity: Dead Kings DLC verschijnt volgende week

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Assassin’s Creed Unity: Dead Kings DLC verschijnt volgende week

Assassin’s Creed Unity: Dead Kings DLC verschijnt volgende week, zo heeft uitgeverij Ubisoft vannacht bekendgemaakt. Wie Assassin’s Creed Unity in bezit heeft, kan de DLC vanaf 13 januari downloaden en Season Pass-houders mogen een game uitkiezen. Een paar uur later verscheen ook de cinematic trailer.

Assassin’s Creed Unity: Dead Kings DLC is een verlengstuk van de game en speelt zich af na het verhaal van Unity. De assassin Arno Dorian besluit Parijs te verlaten en reist naar Saint-Denis waar de Franse koningen liggen begraven. Hier komt Arno nieuwe vijanden tegen, de Raiders, een groep die de catacomben aan het plunderen is. Hiernaast zijn er ook nieuwe missies en nevenactiviteiten te vinden die niet aan het verhaal gekoppeld zijn.

De Dead Kings DLC zou eerst alleen beschikbaar zijn voor Season Pass-houders. Maar doordat Assassin’s Creed Unity vanaf de release al slecht werd ontvangen, heeft uitgeverij Ubisoft een ander besluit genomen. Unity zat vol bugs en velen waren niet tevreden over de framerate. Zelfs na de laatste patch, van maar liefst 6,7GB, waren de problemen niet verholpen en moesten velen de game opnieuw installeren. Ubisoft heeft hier openlijk excuses voor aangeboden en belooft dit goed te maken. Daarom is de DLC gratis te downloaden voor iedereen die Unity in bezit heeft en Season Pass-houders krijgen een extra Ubisoft-game.

Unity Season Pass-houders mogen een gratis game uitkiezen via Uplay, Steam, Xbox Live of PlayStation Network. De keuze bestaat uit de volgende games:

  • Rayman Legends
  • Far Cry 4
  • Assassin’s Creed: Black Flag
  • The Crew
  • Watch Dogs
  • Just Dance 2015

Assassin’s Creed Unity: Dead Kings DLC komt 13 januari uit voor pc en Xbox One en verschijnt een dag later ook voor de PlayStation 4. Bekijk de trailer hierboven.