Assassin’s Creed Syndicate season pass brengt ons Jack the Ripper

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Assassin’s Creed Syndicate season pass brengt ons Jack the Ripper

Om de fans alvast lekker in de stemming te brengen en ze over te halen om voor een season pass te gaan heeft Ubisoft vandaag informatie vrijgegeven over de inhoud ervan. Zo zal onder andere Jack the Ripper een prominente rol gaan krijgen in de toegevoegde singleplayer campagne.Helemaal als donderslag bij heldere hemel komt de aankondiging niet, gezien het personage in kwestie een behoorlijk grote rol speelde in de geschiedenis van het Victoriaanse Londen: Jack the Ripper zal verschijnen in Assassin’s Creed Syndicate. Een ieder die bij aanschaf van de game ook een season pass aanschaft, mag zich alvast gaan verheugen op enkele extra uurtjes gameplay, geheel in het teken van de beruchte seriemoordenaar die zich in 1888 vergreep aan diverse vrouwen door ze te verminken en vermoorden. Uiteindelijk is het aan jouw om zijn terreur een halt toe te roepen, gezien hij een bedreiging voor je Broederschap vormt.

Buiten de Jack the Ripper-missies om zal de season pass ook tien extra single player missies krijgen, onder de overkoepelende naam The Last Maharaja, alsook een exclusieve missie genaamd A Long Night en Runaway Train en de Darwin and Dickens Conspiracy, welke ook beschikbaar worden gesteld bij pre-order. Om het allemaal netjes af te maken krijgen season pass houders ook enkele exclusieve uitrustingen en wapens.

Wat de season pass los gaat kosten is op dit moment nog niet bekend. Een ieder die de Gold Edition of de Big Ben Collector’s Case heeft besteld krijgt overigens de season pass met de game meegeleverd.