Assassin’s Creed Symphony komt naar Europa

archief
Jordy Verlé op 20 januari 2020
Assassin’s Creed Symphony komt naar Europa

Ubisoft heeft vandaag onthuld dat de Assassin’s Creed Symphony naar Europa komt. Het symfonische orkest en koor zal voor het eerst spelen op de E3 2019, maar komt ook onze kant op. Tickets voor Assassin’s Creed Symphony zijn binnenkort reeds verkrijgbaar. 

Het orkest en koor zal in première te beluisteren zijn tijdens de E3 2019. Daar zal het voor de eerste keer fans van Assassin’s Creed laten kennismaken met een meeslepend 3D-concert. Muziek, personages en verhalen uit de Assassins Creed-serie zullen fans meenemen op een memorabele reis langs de verschillende games.

Na de première in Los Angeles zal de Assassin’s Creed Symphony ook te beluisteren zijn in Europa. Het orkest en koor zal optreden in het Palais des Congès in Parijs op 29 juni, het Eventim Apollo in Londen op 5 oktober en in het Teatro Arcimboldi in Milaan op 6 oktober.

Tickets voor Assassin’s Creed Symphony zijn vanaf 7 december 2018 exclusief in voorverkoop verkrijgbaar voor Ubisoft Club Leden en vanaf 10 december 2018 voor iedereen. Deze kun je hier bestellen.