Assassin’s Creed: Rebellion heeft een releasedatum

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Assassin’s Creed: Rebellion heeft een releasedatum

Mensen kunnen zich vanaf nu al inschrijven voor de release van Assassin’s Creed: Rebellion. Het spel van Ubisoft is gratis te downloaden vanaf 21 november voor op de smartphone. Iedereen die zich nu al registreert voor de game kan speciale beloningen verwachten.

De populaire RPG-franchise van Ubisoft krijgt er in november een nieuwe game bij. Dit keer niet op de bekende gameplatformen, maar op de smartphone. Via de telefoon laat AC: Rebellion de gamer een genootschap oprichten en leiden tegen de Tempeliers. In de game kunnen tot wel 40 bekende Assassins gerekruteerd worden.

Een aantal van deze bekenden zijn Ezio, Aguilar, Shao Jun, Claudio en Machiavelli. Daarnaast zullen er ongeveer twintig nieuwe personages in de game te vinden zijn. Welke rol deze gaan spelen in de game is nog niet duidelijk. Met de nieuwe Animus kun je in AC: Rebellion naar de verschillende tijdperken reizen. Hierdoor zal de game de eerste zijn in de franchise die je met verschillende Assassins in hetzelfde spel laat spelen.

De mensen die zich nu al via Google Play of op de officiële site inschrijven, zullen op de dag van release een melding krijgen. En als beloning voor het vroegtijdig registreren voor de game ontvangen zij een speciale beloning en een extra personage.

Assassin’s Creed: Rebellion zal 21 november te downloaden zijn via de Play Store voor Android en via de App Store voor iPhone. Voor Android telefoons is minimaal versie 4.1 vereist en voor de iPhone is iOS 8 vereist om de game te spelen.