Assassin’s Creed Odyssey aangekondigd

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Assassin’s Creed Odyssey aangekondigd

Gisteravond leek de aard van de volgende Assassin’s Creed te zijn gelekt. Een Franse game website had namelijk een sleutelhanger online gezet met het onderschrift ‘Assassin’s Creed Odyssey’. Nu schijnt Ubisoft wat licht op de zaak en geeft een hint naar wat we kunnen verwachten tijdens E3 2018.

Assassin’s Creed Odyssey is het volgende deel van de Assassin’s Creed franchise. Dit heeft Ubisoft vannacht officieel bekend gemaakt via een kleine teaser trailer op twitter. In de GIF zien we hoe een vermoedelijke Spartaan een ander persoon van een klif af trapt, in de stijl van de beroemde schop uit de film 300. De trailer laat niet veel meer zien, behalve de leuze ‘See you at E3’. Willen we meer weten, dan moeten we toch echt nog een kleine twee weken wachten.

Het lekkage via de Franse website geeft echter wel een hint. De helm in kwestie lijkt erg veel op die van de Spartaanse koning Leonidas I. Of dit betekent dat we in de huid kruipen van de koning of dat we juist een onderling van hem zijn is dus nog niet bekend.

an Assassin’s Creed Odyssey keychain