Assassin’s Creed Humble Bundle vanaf nu verkrijgbaar

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Assassin’s Creed Humble Bundle vanaf nu verkrijgbaar

Goed nieuws voor fans van Assassin’s Creed en mensen die nog nooit een Assassin’s Creed-game hebben gespeeld. Via Humble Bundle is sinds gisteren de Assassin’s Creed Bundle verkrijgbaar waarin negen games uit de serie te bemachtigen zijn. Al deze games zijn uitsluitend voor de pc te verkrijgen.

Humble Bundle werkt met zogeheten stages, waarin je zelf het bedrag kan verhogen en je per stage meer games krijgt. De gehele bundle is te krijgen voor vijftien euro. Dit houdt dus in dat je negen games uit de serie krijgt. Mocht je een van de spelers zijn die al enkele games in bezit heeft dan is dat geen probleem. Wil je bijvoorbeeld drie games uit de serie dan kun je deze al voor één euro krijgen. Bij het aanschaffen van de Bundle kun je zelf kiezen of je geld naar de geselecteerde goede doelen, de ontwikkelaars of Humble Bundle zelf gaat.

Als je €1 of meer betaalt dan krijg je:

Betaal meer dan het gemiddelde bedrag:

Betaal $15 of meer:

Momenteel missen er nog een aantal games uit de serie waaronder: Assassin’s Creed Syndicate, Assassin’s Creed IV: Black Flag, Assassin’s Creed: Revelations en Assassin’s Creed Rogue. Het is mogelijk dat deze games op een later moment aan de bundel worden toegevoegd, zoals vaker het geval bij Humble Bundles. Alle games zijn uiteraard van Ubisoft en moeten dus via Uplay worden geactiveerd.

De Humble Bundle is tot 17 januari 2017 te koop.