Ariana Grande met eigen personage in Final Fantasy Brave Exvius

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Ariana Grande met eigen personage in Final Fantasy Brave Exvius

Ariana Grande, een van de grootste popsterren van dit moment, staat op het punt om haar bereik nog verder te vergroten. Ze zal haar opwachting maken in de mobiele game Final Fantasy Brave Exvius. De Amerikaanse hitsensatie maakte het nieuws zelf bekend op haar Instagram-account. 

Final Fantasy Brave Exvius is een free-to-play RPG en is al een tijdje beschikbaar voor iOS en Android. Om nog wat extra publiciteit voor de titel te generen heeft men bij Square Enix besloten de mateloos populaire zangeres als speelbaar personage toe te voegen.

Ze plaatste onder meer een foto waarin ze om de tafel zit met enkele enthousiast ogende heren in pak, en ze deelde een video waarin de moves van het personage te zien zijn. Daar voegde ze aan toe enorm trots te zijn. Ze omschrijft het op haar geïnspireerde character als “het schattigste wat ze ooit in haar hele leven heeft gezien”, en kan zichzelf naar eigen zeggen bijna niet in bedwang houden. Naar de naam van het personage is het nog even gissen, al omschreef Ariana haar evenbeeld zelf als “DW”.