Apex Legends krijgt dit seizoen nog een nieuwe hero

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Apex Legends krijgt dit seizoen nog een nieuwe hero

Na de ongelofelijk succesvolle start van Apex Legends was afgelopen week de introductie van het eerste seizoen en daarmee de eerste battle pass. Nu blijkt dat we dit seizoen sowieso nog een nieuwe held en een nieuw wapen krijgen.

Met de release van de eerste battle pass voor Apex Legends zagen we afgelopen week ook het verschijnen van Octane, de hero op hoge snelheid. Nu blijkt dat Octane niet de enige nieuwe hero tijdens het eerste seizoen van de game gaat worden. Volgens de officiële game-pagina op de PlayStation-website blijkt het eerste seizoen nog een tweede personage te bevatten.

Naast het nieuwe personage kunnen spelers ook nog een nieuw wapen verwachten. Sinds de lancering van de game eerder dit jaar heeft de game er slechts één wapen bijgekregen: de Havoc. In de originele roadmap van de game hintte Respawn Entertainment naar meerdere personages, maar dit werd officieel nooit bevestigd.

Wanneer er meer informatie bekend is over het nieuwe personage, nieuwe wapens of andere updates, lees je dat natuurlijk hier op Pixel Vault. Meer weten over Apex Legends? Dan ga je naar onze game-pagina, ons achtergrond artikel of onze review.