Animal Crossing: Pocket Camp krijgt een vistoernooi

Animal Crossing: Pocket Camp krijgt een vistoernooi

Sinds afgelopen najaar kunnen we ook op onze mobiele apparaten een tweede leven leiden temidden van gezellige dieren. Animal Crossing: Pocket Camp speelde zich dan wel af op een kampeerterrein in plaats van in een dorp, maar het idee en de sfeer bleven hetzelfde. Nu krijgt de smartphone spin-off een aantal nieuwe features, waaronder de uit Animal Crossing: New Leaf bekende vistoernooien.

Sinds de release van Animal Crossing: Pocket Camp krijgt de mobiele titel regelmatig nieuwe features. De nieuwigheden die nu zijn aangekondigd betreffen onder meer vistoernooien, waarvoor speciale, nieuwe vissen te vangen zullen zijn. Het is de bedoeling om de grootste en zwaarste vissen te vangen en deze te vervolgens te laten zien aan Chip de bever.

Daarnaast bevat de nieuwe content een aantal nieuwe villagers en zal ook Leif de luiaard uit New Leaf zich vertonen. De nieuwe content zal spoedig aan de game worden toegevoegd. Volgens de geruchten kunnen we verder in de toekomst de nodige items met Mario-thema en een nieuw Garden Event verwachten.