Animal Crossing komt volgend jaar naar Switch

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Animal Crossing komt volgend jaar naar Switch

Nintendo had vannacht tijdens de Nintendo Direct genoeg in petto voor ons. De grootste verrassing is misschien wel de aankondiging van een nieuwe Animal Crossing-game voor de Nintendo Switch, iets waar fans al tijden om smeken. Veel is er echter nog niet bekend.

In de Nintendo Direct-presentatie van afgelopen nacht zagen we een video van Tom Nook, de bekende makelaar uit de Animal Crossing-serie. Hierin vertelt hij dat terwijl sommige personages druk zijn met hun opwachting in andere games, hij met iets anders bezig is voor als ze moe zijn van hun optredens in Super Smash Bros. en Animal Crossing Pocket Camp.

Veel meer is er nog niet bekend over de game. De game staat voor nu enkel bekend als Animal Crossing en moet volgens de trailer in 2019 op de Switch verschijnen. Zodra we meer informatie krijgen over de game, lees je dat natuurlijk hier.

Naast het Final Fantasy-spektakel kondigde Nintendo ook nog verschillende andere dingen aan. Zo komt er een nieuwe Luigi’s Mansion-titel. Ook kun je vanaf vandaag Cities: Skylines downloaden voor de Switch. Daarnaast heeft de nieuwe Yoshi-game een naam gekregen.