Andy Dudynsky verlaat 343 Industries

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Andy Dudynsky verlaat 343 Industries

Andy ‘Bravo’ Dudynsky was de afgelopen vijf jaar actief bij 343 Industries als community manager. Daarnaast was hij ook te zien bij de Halo-toernooien waar hij de games van commentaar voorzag. Nu blijkt alleen dat hier een einde aan komt, want Dudynsky geeft aan dat hij 343 Industries verlaat.

Andy ‘Bravo’ Dudynsky gaat na vijf jaar community manager te zijn geweest bij 343 Industries zijn post verlaten. Dit heeft Dudynsky gisteren aangekondigd op Twitter en via een blogpost op Halowaypoint.com. Hij geeft aan dat hij meer tijd wilt spenderen met zijn familie en zelf nog een aantal projecten heeft lopen waar hij tijd in wilt investeren. Die tijd had hij dus niet wanneer hij de community van Halo moest managen.

Toch verlaat Dudynsky de Halo-scene niet volledig. De Halo-evenementen in New Orleans en in London worden namelijk nog gepresenteerd door hem. Welke toekomstige projecten we van Dudynsky in de toekomst mogen zien, weten we dus nog niet, maar we wensen hem wel succes met zijn toekomstige plannen.