Amazon.fr lekt mogelijk ZombiU 2

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Amazon.fr lekt mogelijk ZombiU 2

De Franse tak van de online winkel Amazon lijkt per ongeluk het vervolg op de Wii U game ZombiU te hebben gelekt. Voor een korte tijd stond de game online om te bestellen met een releasedatum van 17 oktober 2015.

Het is maar de vraag of het echt is, al zal het niet de eerste keer zijn dat een game op deze wijze is gelekt. De Franse Amazon had de game kort op de site staan en werd vervolgens weer verwijderd. De Franse site Jeuxvideo wist de volgende screenshots te maken.

zombie-u-2-amazon-fr-1-1152x757

zombie-u-2-amazon-fr-2-1152x741

zombie-u-2-amazon-fr-3-1152x261

Een aantal opvallende dingen: De beschrijving geeft aan dat de game dit keer in New York af zal spelen, en niet meer Londen zoals het in het eerste deel het geval was. Hoewel Ubisoft de ontwikkelaar en uitgever was van het eerste deel, geeft de webshop aan dat de uitgever Bandai Namco is.

Dit kan uiteraard een fout zijn, maar Yves Guillemot heeft vaker aangegeven dat dankzij de slechte verkoop van de Wii U, ze bepaalde ports hebben geannuleerd en dat er zelfs een Wii U-exclusieve game klaar is om te verschepen, maar achtergehouden wordt totdat de verkoop aantrekt. Als Bandai Namco echt met het project gemoeid is, kunnen zij de distributie voor hun rekening hebben genomen.