Allied races nu al beschikbaar in World of Warcraft via pre-order

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Allied races nu al beschikbaar in World of Warcraft via pre-order

Op Blizzcon 2017 maakte Blizzard bekend dat de game teruggaat naar de klassieke strijd tussen Horde en Alliance. Daarbij gaan we hulp krijgen van zogenoemde Allied races. De verwachting was dat deze bij de release van Battle For Azeroth zouden worden toegevoegd, maar deze kun je nu al spelen.

Blizzard heeft bekend gemaakt dat allied races vanaf nu al speelbaar zijn in World of Warcraft. Dit valt samen met het bericht dat de uitbreiding vanaf vandaag te pre-orderen is. Iedere speler die Battle For Azeroth via de Blizzard store koopt, kan aan de questlines voor allied races beginnen. Daarvoor heb je naast de pre-order wel een character nodig van level 110.

De vier speelbare allied races zijn de Highmountain Tauren en Nightborne Elves aan de Horde-zijde en de Lightforged Draenei en Void Elves bij de Alliance. In Battle For Azeroth zitten uiteindelijk zes extra rassen, want ook de Dark Iron Dwarves en Zandalari Trolls schieten te hulp in Battle For Azeroth. Deze zijn echter nog niet speelbaar via de pre-order op dit moment.

De pre-order laat ook iets meer informatie los over een mogelijke releasedatum van Battle For Azeroth. Deze staat namelijk in de store op 21 september 2018. Dit is niet direct de precieze releasedatum, maar de uiterlijke datum dat de uitbreiding uitkomt. Het kan heel goed zijn dat de game al eerder deze zomer live gaat.

Meet weten over de aankomende uitbreiding? Je leest onze preview van Battle For Azeroth hier.