Alle uitbreidingen voor The Division vanaf nu gratis

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Alle uitbreidingen voor The Division vanaf nu gratis

Nu de game Tom Clancy’s The Division een jaar geleden werd gelanceerd, heeft Ubisoft besloten het over een andere boeg te gooien. Het bedrijf maakte bekend dat er voor het tweede jaar geen season pass beschikbaar komt. In plaats daarvan zijn alle toekomstige uitbreidingen en updates gratis.

Alhoewel er in het afgelopen jaar drie uitbreidingspakketten zijn geweest voor The Division, gaat Ubisoft het in het tweede jaar iets anders doen. Er staan voor het komende jaar twee grote uitbreidingspakketten gepland. De eerste gaat deze zomer verschijnen. Allebei de uitbreidingspakketten zijn gratis beschikbaar.

Ook wordt er beloofd dat spelers minder last gaan hebben van lagging. Deze werd het afgelopen jaar veroorzaakt doordat Xbox One- en pc-bezitters de nieuwe DLC eerder konden downloaden dan gamers op een PlayStation 4. Door de vele problemen die dit opleverde, heeft Ubisoft de laatste twee uitbreidingspakketten later uitgebracht dan gepland was.

Om te vieren dat The Division een jaar geleden werd gelanceerd, is er tussen 9 en 16 maart een gratis beloning beschikbaar voor spelers. Zij krijgen 200 premium credits. Hiermee kunnen spullen als kleding of wapenskins worden gekocht.