Alle Games for Gold vanaf november op Xbox One te spelen

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Alle Games for Gold vanaf november op Xbox One te spelen

Microsoft heeft aangekondigd dat alle Games for Gold-games die vanaf november gaan verschijnen zullen werken op de Xbox One. Dit betekent dat spelers vanaf volgende maand twee keer zoveel gratis games ontvangen.

Microsoft maakte de aankondiging bij de bekendmaking van de gratis games voor november. Op de Xbox 360 kunnen spelers de eerste twee weken van november Dirt 3 downloaden, terwijl de laatste twee weken Dungeon Siege III te downloaden is. Xbox One spelers kunnen die games dus ook downloaden, maar mogen ook de hele maand Pneuma: Breath of Life downloaden. Daarnaast kunnen ze vanaf 16 november aan de slag met Knight Squad.

Op 12 november krijgen Xbox One gebruikers een grote update voor hun kiezen met een compleet vernieuwd besturingssysteem. Naast een nieuw design kunnen spelers na het uitvoeren van de update ook oude Xbox 360-games spelen. Momenteel gaat het nog om een select aantal, zo’n 100 stuks, maar dit aantal zal snel stijgen. Meer details weten over de aankomende update en alles wat daarbij komt kijken? Je leest het in ons gamescom-verslag over het najaar van de Xbox One.