Alle Deus Ex-games voor nog geen €7

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Alle Deus Ex-games voor nog geen €7

Ben je op zoek naar wat leuks om te spelen? Steam biedt uitkomst met de Deus Ex Collection. Alle games in de serie (die tot nu toe zijn uitgekomen) voor een aangename prijs van nog geen €7.

Het is officieel nog steeds komkommertijd en het wachten op de lading grote games die gaan komen is nog steeds niet voorbij. Steam biedt gelukkig uitkomst met een hele mooie aanbieding. Alle Deus Ex-games voor maar €6,59. Mocht je ook uitkijken naar Deus Ex: Mankind Divided is er geen beter moment om in de serie in te stappen of om alles nog een keertje voordelig op te pikken.

De collection is op Steam verkrijgbaar en bevat Deus Ex: Game of the Year Edition, Deus Ex: Invisible War, Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut en Deus Ex: The Fall.

Twee van de vier games zijn je geld en tijd sowieso al meer dan waard, zeker voor deze prijs. Als je ook nog eens twee andere games er bij krijgt is het alleen maar mooi meegenomen. Het aanbod loopt morgenavond om 7 uur af, dus mocht je interesse hebben moet je zeker niet te lang wachten.