Alle details van No Man’s Sky Next-update bekend

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Alle details van No Man’s Sky Next-update bekend

De release van de grote No Man’s Sky-update komt snel dichterbij, volgende week moeten we aan de slag kunnen met No Man’s Sky Next. Vandaag kregen we te horen wat we nu eigenlijk precies kunnen verwachten van deze update, want tot nu toe kregen we niet veel meer te horen dan dat er een volledige multiplayer-ervaring mogelijk zou zijn met Next.

Hello Games heeft vandaag meer details gegeven over de aankomende No Man’s Sky-update: Next. Hierin moet het mogelijk worden om samen te spelen in het haast oneindige universum van de ruimtegame. De patch moet op 24 juli uitkomen en op die dag komt de game ook naar Xbox One. In een trailer krijgen we een indruk van wat we kunnen verwachten:

Zoals te zien is in de trailer komt er een third person-modus naar de game, die samenhangt met het feit dat je elkaar avatars kunt zien als je in multiplayer speelt. Deze avatar kun je ook personaliseren. In multiplayer is het mogelijk om samen rond te vliegen, planeten te verkennen en te bouwen.

De game heeft een kleine grafische upgrade gekregen. Hierdoor zijn er meer details te zien op planeten, schepen en hemellichamen. Verder wordt bouwen vrijgegeven en wordt het mogelijk om meerdere thuisbases te hebben. Je kunt deze bouwsels ook betreden met je party en samen kolonies stichten.

No Man’s Sky heeft sinds de release meerdere grote content-updates ontvangen. Bij de release kreeg Hello Games veel kritiek op de hoeveelheid content die in de game zat bij launch en hoe dit verschilde met de van te voren gesuggereerde content in de game. Met de gratis updates zijn in ieder geval een deel van de afwezige features alsnog toegevoegd.

Benieuwd naar hoe de nieuwe update eruitziet? Houdt dan het Twitch-kanaal van Pixel Vault in de gaten, want daar gaat de redactie op woensdag 25 juli samen op ruimte-avontuur.