Alan Wake 2 nog steeds mogelijk volgens Remedy

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Alan Wake 2 nog steeds mogelijk volgens Remedy

Remedy Entertainment, o.a. bekend als bedenker van Max Payne en Alan Wake, is momenteel druk bezig om Quantum Break voor de Xbox One af te krijgen voor 2015. Ze hebben echter aangegeven dat ze graag nog een keer een nieuwe Alan Wake-game willen maken in de nabije toekomst.

“We zijn echt heel, heel erg trots op alle spellen die we gemaakt hebben”, aldus Sam Lake van Remedy Entertainment. “Uiteraard gaan ze ons allemaal aan het hart. Je weet nooit zeker hoe de toekomst zal lopen en zoals we al hebben gezegd over Alan Wake werkte een vervolg niet goed op dit moment. Maar we kijken zeker wel naar mogelijkheden om meer te kunnen doen, een van deze dagen, wanneer het er de goede tijd voor is”.

Eerder dit jaar meldde Lake nog dat het bedrijf hard bezig was om Alan Wake 2 te maken maar hij bevestigde ook dat hij niet de goede partners of fondsen kon vinden om de game te onwikkelen. Hij legde uit dat de tijd er niet rijp voor was en dat Remedy Entertainment een minder ambitieuze Alan Wake 2 game had uit kunnen brengen maar dat dit de serie niet genoeg recht aan zou doen.