Agents of M.A.Y.H.E.M. krijgt misschien een bordspel

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Agents of M.A.Y.H.E.M. krijgt misschien een bordspel

In augustus van 2017 kwam Agents of M.A.Y.H.E.M. uit. De game is ontwikkeld door Volition Games en uitgegeven door Deep Silver. Het is de spirituele opvolger van Saint’s Row. Nu werken Apollo Games en Academy Games samen om een bordspel van Agents of M.A.Y.H.E.M. van de grond te krijgen.

Agent of M.A.Y.H.E.M.: Pride of Babylon moet het bordspel van de virtuele game worden. Apollo Games en Academy Games proberen nu via Kickstarter genoeg geld bij elkaar te sprokkelen, zodat zij deze game kunnen realiseren. In de aankondigingsvideo krijgen we het een en ander te zien over wat we mogen verwachten. Ten eerste is de game is een soort deathmatch tussen Legion en de Agents of M.A.Y.H.E.M. Het bordspel maakt gebruik van een 3D-speelbord waarop gebouwen met verschillende etages staan. De verschillende locaties kunnen bezet worden door miniatuur figuurtjes van je favoriete personages uit de game.

Als je meer details wilt weten over het project en het bordspel, dan kun je de Kickstarter-pagina bezoeken of de video bekijken.