Aflevering 2 van Life is Strange: Before the Storm komt eraan

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Aflevering 2 van Life is Strange: Before the Storm komt eraan

De tweede aflevering van de Life is Strange prequel Before the Storm komt eraan, genaamd Brave New World. Vanaf volgende week kun je je avontuur met Chloe vervolgen.De tweede aflevering heet ‘Brave New World’ en komt donderdag 19 oktober uit. In de aankondigingstrailer zien we dat de tweede aflevering een aantal bekende en nieuwe gezichten gaat introduceren. Ook zien we een aantal nieuwe locaties, waaronder Blackwell.

In de hierboven gepresenteerde trailer krijgen we een klein idee van waar de aflevering over zal gaan. Het gaat erover hoe het familieleven van Chloe en Rachel verslechtert en hun vriendschap ontwikkelt. Daarom willen Chloe en Rachel van huis weglopen. Toch lijkt het erop dat Frank Bowers roet in het eten gaat gooien. Hij heeft namelijk eerst nog een klusje voor Chloe die haar in een gevaarlijke situatie kan brengen.

Eerder deze week werd er door middel van een teaser trailer al gehint dat de aankondiging eraan zat te komen. Zo werd aan het einde van de teaser trailer bekend gemaakt dat de volgende dag de ‘echte’ trailer uit zal komen voor aflevering twee. Het was gisteren dan ook raak en aan het einde van de trailer voor ‘Brave New World’ werd officieel aangekondigd dat de aflevering snel te spelen zal zijn.