Afbeeldingen van Rockstar’s Agent gevonden

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Afbeeldingen van Rockstar’s Agent gevonden

Een aantal afbeeldingen van de game Agent zijn op het internet verschenen. De Rockstar-game werd in 2007 aangekondigd, maar de informatie rondom deze titel is nog steeds schaars.

De laatste keer dat uitgever Take-Two informatie deelde over Rockstar’s Agent was in 2012, toen de uitgever aangaf dat er niets nieuws te melden was rondom de mysterieuze game. Rockstar is er al sinds 2007 mee bezig en er wordt gedacht dat de titel ook niet meer het licht zal zien. Desondanks is het interessant om beeldwerk van de titel te zien, zoals vandaag het geval is. Een aantal afbeeldingen van Agent zijn op het internet verschenen. De persoon die ze geplaatst heeft zegt tussen 2009 en 2010 aan de game te hebben gewerkt. De galerij met afbeeldingen is hier te vinden.

Grafisch zien de afbeeldingen er mooi uit, als je nagaat dat we het over een vijf jaar oude build hebben voor de PlayStation 3. De afbeeldingen tonen verschillende steden, wat wellicht duidt op alle locaties uit de game waar de speler rond kon lopen.

Veel is er van Agent nooit bekend geworden. De game werd in 2007 aangekondigd en in 2009 kwam de eerste informatie naar buiten. De game zou exclusief verschijnen voor de PlayStation 3 en Take-Two ging ervan uit dat Agent de nieuwe GTA zou worden. In 2011 lekten er een aantal afbeeldingen maar sindsdien is het oorverdovend stil rond de game.