Actie en spektakel in de nieuwe Solo-trailer

archief
Michiel Agterberg op 20 januari 2020
Actie en spektakel in de nieuwe Solo-trailer

Nog iets minder dan een maand te gaan voordat de nieuwe Star Wars-film Solo in de bioscopen draait. Tijd voor een nieuwe trailer, vol met actie, sensatie en Chewie.

Het is alweer even geleden sinds dat we de laatste trailer voor de nieuwe Star Wars-film Solo zagen. Met nog iets meer dan een maand te gaan tot de release van de film komt de hype-machine nu echter flink op gang, beginnende met deze trailer.

De totstandkoming van deze nieuwe Star Wars-film is echter niet zonder slag of stoot gegaan. Eerder vorig jaar werden regisseuren Phil Lord en Chris Miller nog vervangen door Ron Howard. Ook zou er destijds een acteer-coach in zijn gehuurd voor hoofdrolspeler Alden Ehrenreich, omdat zijn prestaties op set zwaar zouden tegenvallen.

Solo: A Star Wars Story draait op 23 mei in Nederland in de bioscopen, met Alden Ehrenreich in de hoofdrol als de jonge Han Solo. Daarbij wordt hij onder andere vergezeld door Donald Glover in de rol van de jonge Lando Calrissian, Woody Harrelson en Emilia Clarke.