Absolver krijgt deze maand een gratis uitbreiding

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Absolver krijgt deze maand een gratis uitbreiding

Het is even stil geweest rondom ontwikkelaar Sloclap, maar vandaag blijkt dat met een goede reden te zijn. Het bedrijf maakte bekend dat het hard gewerkt heeft aan een uitbreiding voor Absolver. Deze moet deze maand nog verschijnen.

In Absolver trek je als martial artist de wereld over, waarbij je continu andere spelers tegenkomt. Sommigen hebben totaal geen kwaad in de zin, maar anderen rammen je even het volgende leven in. Binnenkort zijn er weer nieuwe mogelijkheden om dit te doen dankzij de uitbreiding met de naam Downfall. Deze uitbreiding brengt enkele nieuwe dingen naar de multiplayer actiegame, zoals de Downfall gamemodus. Hierin kunnen spelers solo of samen een quest aannemen die hen naar de Adalian Mines brengt. Daar verzamel je Gleam tijdens gevechten en tijdens het verkennen van de wereld om deze weer om te zetten in goede gear. Uiteindelijk neem je het op tegen de big boss: Arcell.

Ook kunnen we kennismaken met een nieuwe vechtstijl, de Faejin combat style, gebaseerd op Jeet Kune Do. Als laatste introduceert Sloclap School Challenges, die het mogelijk maken dat mensen die deel uitmaken van een school diverse uitdagingen aan kunnen gaan. Verder komen er diverse soorten nieuwe gear naar de game.

De uitbreiding zal volledig gratis zijn voor bezitters van de game. De uitbreiding komt uit op 25 september.