Aaron Paul krijgt vaste rol in seizoen 3 van Westworld

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Aaron Paul krijgt vaste rol in seizoen 3 van Westworld

Deadline heeft bevestigd dat Aaron Paul een vaste rol krijgt in het derde seizoen van de HBO-serie Westworld. Het is echter nog niet bekend welke rol Paul zal gaan spelen. Hij zal te zien zijn naast de enorme cast met onder andere Evan Rachel Wood, James Marsden, Jeffrey Wright en Ed Harris.

Paul werd bekend door zijn vertolking van Jessie Pinkman in de serie Breaking Bad. Voor zijn vertolking van Pinkman ontving Paul drie Emmy-awards. Paul werd ook geprezen voor zijn vertolking van het personage Eddie Lane, een vader die opgenomen wordt in een religieuze sekte. Op dit moment is Paul in pre-productie voor de Apple TV-serie Are You Sleeping, geproduceerd door Reese Witherspoon.

Westworld is een serie die zich afspeelt in een futuristisch amusementspark met een Wild-West thema dat wordt bewoond door androids (op mensen lijkende robots). De serie is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1973 van Michael Crichton. Uitvoerend producenten Jonathan Nolan en Lisa Joy hebben al wat kleine hints gegeven wat betreft het nieuwe seizoen.

Volgens Nolan en Joy zal er dit seizoen een radicale verandering gaan plaatsvinden in het verhaal. Zo vertelden ze het feit dat de personages niet menselijk zijn deze serie zo interessant en aantrekkelijk maakt. Wanneer het derde seizoen uitgezonden zal worden is nog niet bekend.