Aankomende woensdag een nieuwe Nintendo Direct

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Aankomende woensdag een nieuwe Nintendo Direct

Aankomende woensdag kunnen de Nintendo-fans zich weer verzamelen voor een nieuwe Nintendo Direct. Het Japanse game-bedrijf kondigde middels een persbericht aan dat de stream om middernacht plaats zal vinden en in het teken zal staan van Splatoon 2 en ARMS.

De Nintendo Direct is ondertussen een heus fenomeen geworden. Wanneer er iets belangrijks omtrent het bedrijf wordt aangekondigd, zij het een nieuwe game of console, dan gebeurt dat vrijwel altijd middels een Nintendo Direct. Aankomende woensdag 13 april is het opnieuw zover en kunnen we om middernacht op de officiële website nieuwe beelden verwachten van Splatoon 2 en ARMS. Splatoon 2 is een third person shooter en de opvolger van het eerste deel dat in 2015 uitkwam voor de Wii U. In ARMS verruilen we wapens voor vuisten. Dit is namelijk een fighter. Wat we er precies van kunnen verwachten wordt hopelijk in de Nintendo Direct duidelijk. Wel weten we al dat beide uitkomen voor de Nintendo Switch.

Mocht je nou niet zo’n nachtbraker zijn of moet je donderdag gewoon vroeg opstaan? Geen probleem, lees alles over de stream donderdagochtend op Pixel Vault.