3DS krijgt een nieuwe Harvest Moon

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
3DS krijgt een nieuwe Harvest Moon

Uitgever Natsume heeft vandaag een nieuw deel binnen de Harvest Moon-franchise aangekondigd. Het nieuwe deel zal Harvest Moon: Skytree Village heten en een release krijgen voor de 3DS.

De Harvest Moon-franchise is al even op de markt en was eerder eigendom van Marvelous Interactive, de originele bedenker van de serie. Nu is de franchise onder leiding van uitgever Natsume en de nieuwe titel,Ā Harvest Moon: Skytree Village, zal de derde in de serie zijn die onder hun naam gecreĆ«erd wordt. Opvallend is dat de uitgever nergens in de aankondiging een ontwikkelaar voor de game vermeldt, waardoor dit nog even een vraagteken blijft.

Op de websiteĀ die in PDF-vormĀ is weergegeven, wordt wat basis informatie gegeven, waaronder de key features. Zo wordt duidelijk dat je opnieuw als jongen of meisjes kunt spelen en natuurlijk een familie kan starten, wat wel de basis te noemen valt van de games, maar ditmaal in een ander jasje met nieuwe personages en eveneens nieuwe verhalen. Daarnaast zijn er ook nieuwe planten en bloemen te verbouwen en is er een verbeterde manier om te vissen.

Verder wordt in het document duidelijkĀ dat de titel zijn speel-debuut gaat krijgen op de E3 2016, die van 14 juni tot en met 16 juni plaatsvindt. Het bedrijf vermeldt niet wanneer de release van de titel gepland staat.