16 gratis DLC-pakketten voor The Witcher 3

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
16 gratis DLC-pakketten voor The Witcher 3

Voor de mensen die halsreikend uitkijken naar The Witcher 3, is er goed nieuws. De game zal in de maanden na de release namelijk nog volop ondersteund worden. Maar liefst 16 DLC-pakketten zijn aangekondigd en ze zullen allemaal gratis zijn.

De eerste zal een dag na de release uitkomen en kleine dingen zoals pantser en een nieuwe optie voor Gerald’s haar/baard geven. Daarna zal er elke twee weken een nieuw pakket komen van variërende grootte. Op de vraag waarom het gratis is wanneer vrijwel elk ander bedrijf geld vraagt voor de meest triviale DLC, wist medeoprichter van CD Projekt Red Marcin Iwinski antwoord te geven.

“Als gamers vinden we dat we de laatste tijd al genoeg onkosten hebben gemaakt. Om direct na de release van een game (waar je al de volle prijs hebt betaald) met allerlei fonkelende extra’s aan te komen is niet goed. Dit is niet de manier hoe wij als CD Projekt Red denken hoe het moet gaan, dus hebben we beslists dat we het anders doen. Dit is onze manier om te zeggen: “bedankt voor het kopen van onze game”. Je hebt immers al veel geld betaald om deze game te spelen”.

The Witcher 3 zal op 24 februari verschijnen voor PC, Xbox One en PlayStation 4. De DLC geldt voor alle platformen.