Uncharted 4 multiplayer zal gratis updates ontvangen

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Uncharted 4 multiplayer zal gratis updates ontvangen

Vandaag is bekendgemaakt dat toekomstige updates en uitbreidingen voor de multiplayer van Uncharted 4: A Thief’s End gratis zullen zijn. Spelers kunnen wapens en andere items kopen via microtransacties, maar alles zal ook gratis vrij te spelen zijn.

Naughty Dog maakt het nieuws vandaag bekend via een bericht op de PlayStation Blog. Daaruit wordt duidelijk dat er een tweeledige strategie rondom de multiplayer is. Nieuwe levels en modi zullen voor iedereen gratis beschikbaar zijn en zullen geen prijskaartje krijgen. In-game items, zoals wapens en upgrades, zullen ook gratis vrij te spelen zijn door middel van de in-game valuta: Relics.

Spelers kunnen echter ook Uncharted Points kopen met echt geld. Met deze punten kunnen ze diezelfde items kopen, maar dan zonder er uren voor te hoeven spelen. Naughty Dog geeft echter aan dat items nooit exclusief voor Uncharted Points beschikbaar zijn.

De ontwikkelaar geeft aan dat dergelijke updates tot in ieder geval het voorjaar van 2017 door zullen lopen en dat er onder andere co-op modi, nieuwe items, wapens, uitrustingen en skins bij komen. Daarnaast zal er ook een Cinema Replay-functie in de game zitten waarmee je beelden uit de multiplayer kan opslaan en delen.