Nieuwe game FromSoftware voor PSVR?

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Nieuwe game FromSoftware voor PSVR?

Hoewel details rondom de nieuwe titel van FromSoftware nog schaars zijn, zou deze zomaar eens voor PlayStation VR kunnen verschijnen. Dit blijkt uit een video op het YouTube-kanaal van de studio waarmee het nieuwe werknemers probeert aan te trekken.

Hoewel de video niet publiekelijk staat ingesteld, heeft iemand op Reddit hem ontdekt en de link gedeeld, waardoor deze voor iedereen zichtbaar is. Sindsdien heeft de video zo’n 55.000 views gekregen. In de video komen alle games voorbij die de studio heeft gemaakt, van Armored Core uit 1997, tot het recente Dark Souls III. Opvallend is echter waarmee de video afsluit: een boodschap dat de volgende game in 2017 uitkomt voor PlayStation 4, Xbox One, pc en PlayStation VR.

Hoewel we al wisten dat er wordt gewerkt aan een nieuwe game, was het nog niet duidelijk voor welke platformen deze game zou zijn. De kans is dus sterk aanwezig dat het om dezelfde game gaat, die zowel op de consoles als in VR te spelen is. Zodra er meer duidelijk is over de nieuwe titel van FromSoftware, lees je dat natuurlijk hier op Pixel Vault.