Trailer Deus Ex: Mankind Divided toont augmentaties

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Trailer Deus Ex: Mankind Divided toont augmentaties

Het is eventjes stil geweest rond Deus Ex: Mankind Divided, maar met een nieuwe, bovenstaande trailer is de stilte weer verbroken. Het project van Square Enix zal aan het eind van de zomer verschijnen en met de video van ruim zes minuten worden we lekker gemaakt met veel actie, drama en nieuwe gadgets voor Adam Jensen.

In een wereld waar de ‘normale’ mensen het aan de stok hebben met de half-robotische personen, mag Adam Jensen de zooi gaan oplossen. In een anti-terrorisme taskforce mag Jensen met zijn arsenaal aan snufjes de held spelen. In de trailer krijgen we vooral te horen waar Mankind Divided ongeveer over zal gaan en wat de rol van Adam Jensen is.

Naast het verhaal zijn er ook genoeg andere dingen om te zien. Zo komen er een aantal grote Europese steden in beeld en zien we het knusse appartement waar Jensen in leeft. Uiteraard zien we ook de eerste glimp van een aantal toffe gadgets, zoals het Titan Shield en explosieve nanoblades die Jensen nodig zal hebben bij het bestrijden van de vijand. Het is nog een behoorlijk tijdje wachten tot 23 augustus voor we aan de slag mogen met Deus Ex: Mankind Divided op de PlayStation 4, Xbox One en pc.