Rocket League krijgt volgende week basketballen

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Rocket League krijgt volgende week basketballen

Rocket League blijft toch wel het meest onverwachte succesverhaal van vorig jaar, want de game is nog steeds mateloos populair met dagelijks miljoenen spelers. Ontwikkelaar Psyonix doet er alles aan om het leuk te houden en introduceert volgende week de ‘Hoops Mode’, oftewel basketbal met autootjes.

Het leukste aan deze update, naast het basketballen met turboauto’s, is dat de Hoops Mode volledig gratis is voor alle spelers van Rocket League vanaf aanstaande dinsdag 26 april. Voor de echte basketbalfans is er ook nog de optie om voor twee euro het ‘NBA Flag Pack’ aan te schaffen. Daarin zitten de dertig logo’s van alle NBA teams die je als vlaggetje kunt laten schitteren op je vehikel.

Met de toevoeging van Hoops biedt Rocket League vanaf volgende week drie soorten ‘autosporten’, namelijk voetbal, ijshockey en basketbal. Voor wie nog niet weet wat de Hoops-update precies inhoudt raden we aan om bovenstaande trailer te bekijken, want dit staat je volgende week te wachten in Rocket League op de PlayStation 4, Xbox One en pc.