Ubisoft onthult vrijdag nieuwe DLC Rainbow Six Siege

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Ubisoft onthult vrijdag nieuwe DLC Rainbow Six Siege

Aanstaande vrijdag zal er nieuwe DLC worden onthuld voor Rainbow Six: Siege. Dit zal gebeuren tijdens de finale van het eerste seizoen van de Rainbow Six Pro League, die op 22 april plaatsvindt.

De eerste DLC zagen we in februari verschijnen en bestond uit twee nieuwe Operators uit Canada, een nieuw level en nieuwe wapens. De tweede uitbreiding zal vrijdag worden aangekondigd en staat in het thema van de Verenigde Staten. Naar verwachting zullen in dit pakket dan ook twee nieuwe Operators uit de VS worden geïntroduceerd, plus een nieuw level in de VS. Het derde en vierde pakket, welke in juni en oktober zouden moeten verschijnen, staan respectievelijk in het teken van Brazilië en Japan.

De aankondiging zal worden gedaan tijdens een speciale onthulling gedurende de finale van het eerste seizoen Rainbow Six Pro League. Hierin zullen de vier top teams het tegen elkaar opnemen in de strijd om 25.000 dollar. Of er nog een tweede seizoen zal komen gedurende het tweede kwartaal is nog onduidelijk.